Deze training “Minder piekeren – Meer ontspannen” bestaat uit 8 lessen van ieder 1,5 uur en vind plaats op onze locatie in Dwingeloo (Bruges 17).
Een no nonsense Mindfulness training!
Door bewust actief te bewegen en middels yoga en mindfulness oefeningen kun je met aandacht je balans hervinden.
Voor iedereen die last heeft van (overmatig) piekeren, stress, (chronische)pijn of een (dreigende) burnout. Maar ook als je last hebt van veel zelfkritiek en weinig zelfvertrouwen.
De lessen vinden plaats op de dinsdagavond van 20.00-21.30 uur op de volgende data: 5, 12, 19, 25 maart, 2, 16, 23 april en een terugkomles op 14 mei. De training wordt verzorgd door psycholoog/ mindfulness-/ en yogatrainster Ron Julia Root van Praktijk voor Coaching en psychosociale hulpverlening drs. A.J. Root en fysiotherapeut/ leefstijlcoach en mindfulnesstrainster Monique Uneken van Fysioplus Diever-Dwingeloo.
Je krijgt tevens toegang tot een GRATIS online platform zodat je je verder kunt verdiepen en je thuis makkelijker de oefeningen kunt (blijven) voortzetten!
Voor meer informatie kun je via mail contact opnemen met Monique: [email protected] of neem een kijkje op onze website: https://fysioplus-dwingeloo.nl/stressreductie-trainingen/