OrthoXpert
Onze praktijkondersteuner Esther Klok heeft een belangrijke rol in onze werkzaamheden. Door haar ondersteuning kunnen wij onze werkzaamheden in de fysiotherapie zo optimaal mogelijk uitvoeren. Esther is deze week bijgeschoold en weer helemaal up tot date over de juiste informatieverstrekking en administratieve afhandeling voor al onze OrthoXpert cliënten.
Het succes van een operatie aan heup of knie valt of staat evenwel met de nabehandeling. Orthopedisch chirurgen en fysiotherapeuten hebben daarom de handen ineengeslagen en gezamenlijk een behandelplan opgesteld onder de naam OrthoXpert. Deze behandeling garandeert een effectieve revalidatie na een heup- of knieoperatie en wordt gegeven door alle fysiotherapeuten van Fysioplus. Om het behandel resultaat inzichtelijk te krijgen, wordt de  de lichamelijke situatie voor de operatie in kaart gebracht doormiddel van vragenlijsten en fysieke testen. Dit testmoment wordt herhaald na 12 weken (bij een heup- en knieoperatie) en 26 weken (alleen na een knieoperatie). Via een app wordt dit behandel resultaat gedeeld met uw orthopeed.

Meer informatie over het OrthoXpert programma is te vinden op onze website: https://fysioplus-dwingeloo.nl/sport-revalidatie-blessures-operaties-knie-heup-schouder/
Ook kun je bellen of mailen naar Fysioplus Diever-Dwingeloo T: 0521-593484 of  administratie@fysioplusdiever.nl