spreekuur Sportpark

Op initiatief van hoofdtrainer en technisch jeugdcoordinator Rob Vliek van VV Dwingeloo wordt er op een viertal zaterdagen in februari en maart de voetbalschool v.v. Dwingeloo’ georganiseerd voor alle jeugdleden tot en met 14 jaar.
Gedurende een uur worden er door middel van een circuittraining vier verschillende oefenvormen aangeboden. Twee van deze oefenvormen worden door specialisten gegeven.
Het onderdeel techniek training wordt verzorgd door techniektrainer Jeffrey Dijkstra uit Noordwolde (Fr). Jeffrey (19 jaar) heeft in de jeugd bij PEC Zwolle en SC Cambuur gespeeld en speelt nu in het eerste van Olde Veste , waar hij ook jeugdtrainer is bij het o17 team. Jeffrey is werkzaam als bewegingsagoog bij Hoeve Boschoord.
Monique Uneken, eigenaar van Fysioplus Diever-Dwingeloo, neemt het onderdeel loop-en coördinatie training voor haar rekening. Monique heeft in het verleden dit onderdeel ook met veel enthousiasme verzorgd. Fysioplus is bij voetbalvereniging één van de hoofdsponsors van het Ondernemers Collectief Dwingeloo (OCD) en is voor sportblessures -en advies voor al haar leden beschikbaar tijdens een wekelijks inloopspreekuur op het sportpark.
De andere onderdelen zullen bestaan uit pass-en trapoefeningen, positiespelen, afrondingsoefeningen en kleine partijspelen.