Westerveld toppers

Het sportprogramma Westerveld Toppers is speciaal ontwikkeld voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar die wel willen sporten, maar die nu om wat voor een reden dan ook, de aansluiting missen bij een reguliere sportvereniging.

De afgelopen maanden zijn de kinderen volop in beweging geweest met o.a. karate, badminton en judo. Het mooie nieuws is dat ze dat ook de komende jaren blijven doen. Door de financiële steun van het Jeugdfonds Sport en Cultuur kunnen deze kinderen blijven sporten op een manier die bij hen past. Ook volleybalvereniging Wesseling DOK Dwingeloo – Diever ondersteunt het project door de bijdrage die de vereniging heeft gekregen van de Rabobank Clubkas te doneren aan de Westerveld Toppers.

De trainingen zijn op donderdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur op sportcomplex De Hulsebosch in Dwingeloo. De kinderen trainen onder begeleiding van trainers van sportverenigingen, kinderfysiotherapeut Monique Uneken en de beweegcoaches van de gemeente Westerveld.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Monique Uneken: 0521-593484 of mailen met de beweegcoaches van de gemeente Westerveld op [email protected]