Fysiotherapie Dwingeloo


Voorwaarts

Als professionals en als praktijk blijven we onszelf ontwikkelen. Zien we nieuwe veelbelovende methoden of producten, dan volgen we daarin studies. Daarnaast zijn we actief deelnemer van (landelijke) zorgnetwerken en delen evidence based resultaten met landelijke onderzoeken.

In balans

We zijn zeer omgevingssensitief: we signaleren tendensen en kijken hoe we daarin kunnen bijdragen aan, of ombuigen naar, een positieve lichamelijke gezondheid in onze dorpen. Daarbij vergeten we niet dat geestelijke en lichamelijke gezondheid nauw met elkaar samenhangen.

Betrokken

We luisteren en kijken zorgvuldig naar de persoon. Welke aanpak past bij hem of haar? Liever in kleine stapjes voorwaarts dan een ontmoedigend grote sprong in het diepe. Ook mengen we ons in het dorpsleven, zoals bij sportverenigingen en scholen voor preventie en voorlichting.

Fysioplus Dwingeloo


We staan midden in de samenleving

Wij vinden het leuk en belangrijk om er voor het dorp te zijn. Zo investeren we veel in blessurepreventie en een gezonde leefstijl in het algemeen. Ook hebben we open spreekuren bij sportverenigingen, sporttrainingen tijdens zomerstops en laten we ons zien bij lokale evenementen. Op deze manier houden we de drempel laag voor mensen om eens bij ons binnen te stappen.’

Samenwerking met andere disciplines

Soms is een klacht niet alleen op te lossen met fysiotherapie. Het is voor ons heel natuurlijk om nauw samen te werken met professionals uit andere vakgebieden en hebben korte lijntjes met bijvoorbeeld het consultatiebureau, een logopedist, psycholoog of diëtist.

Onze passie

Fysiotherapie is meer dan alleen behandeling, het is ook preventie en de bewustwording van een gezonde leefstijl. We willen graag dat het een ander goed gaat. Het is niet alleen ons werk, maar ook onze passie om daaraan bij te dragen.

Fysiopraktijk Dwingeloo