Westerveld toppers


Ben je tussen de 6 en 12 jaar en wil je graag sporten, maar mis je de aansluiting bij een reguliere sportvereniging, kom dan naar Westerveld Toppers! In samenwerking met diverse sportverenigingen uit de gemeente, de beweegcoaches van de gemeente Westerveld en Fysioplus is begin 2019 Westerveld Toppers opgericht.

Wat is Westerveld Toppers?

Niet voor alle kinderen is het vanzelfsprekend om een sport te beoefenen. Misschien ben je motorisch (nog) niet zo handig, vind je bepaalde beweegactiviteiten spannend of is de groepsgrootte in de reguliere vereniging jou te groot? Voor deze groep kinderen, vanaf groep 3 van de basisschool, is er Westerveld Toppers.

Iedere donderdag van 16.00-17.00 uur kun je komen sporten in de sporthal van sportcomplex de Hulsebosch in Dwingeloo. De ondersteunende verenigingen helpen ons zodat we iedere maand een andere sport kunnen beoefenen. Dit onder begeleiding van de trainers van de desbetreffende vereniging, kinderfysiotherapeut van Fysioplus en de beweegcoach van de gemeente Westerveld.

Juist door iedere maand een andere sport te beoefenen kun je ervaren en ontdekken hoe leuk sporten is. Mocht je een bepaalde sport zo leuk gaan vinden dan kun je uiteraard uitstromen naar deze sportvereniging, maar dat is niet beslist het doel van Westerveld Toppers. Lekker met elkaar – plezier beleven aan – bewegen staat voorop!

Voor wie?

Voor alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar die aansluiting missen bij een sportvereniging, maar wel graag willen sporten.

Wanneer?

Iedere donderdag van 16:00 tot 17:00 uur in Sportcomplex de Hulsebosch in Dwingeloo. Onder deskundige begeleiding van trainers, beweegcoaches van de gemeente Westerveld en kinderfysiotherapeut van Fysioplus Monique Uneken.

Kosten:

Lidmaatschapskosten voor het schooljaar 2022-2023 bedragen 10 euro per maand. Indien er onvoldoende financiële middelen zijn kun je een beroep doen op het jeugdfonds sport en cultuur. De beweegcoach van de gemeente Westerveld kan je helpen met deze aanvraag.

Wil je je aanmelden?

Stuur dan een mail aan de beweegcoach via [email protected] of via telefoonnummer 14 0521.

Voor vragen over Westerveld Toppers kun je contact opnemen met kinderfysiotherapeut Monique Uneken. Je kunt haar bereiken via mail: [email protected] of telefoon: 0521-593484