Junior Fitness


‘Fit&Fun’ – ‘Tiener FIT’ – ‘Fitkids’ en bokslessen

Fysioplus heeft naast de senior Fitness lessen ook Junior Fitness voor jongeren en tieners. Lijkt het je leuk om in een kleine groep te sporten, waarbij de lessen afgewisseld worden met verschillende beweegvormen, doe dan mee aan onze Fit&Fun lessen, de Tiener FIT groepslessen, Fit Kids of boksen.

Fit&Fun voor jongeren tot en met 12 jaar

Alle basisschool kinderen zijn welkom bij Fit & Fun. Op een leuke en enthousiaste manier begeleidt Monique Uneken, kinderfysiotherapeut, je bij fitnessoefeningen speciaal voor jongeren. Het gaat er hierbij met name om dat je plezier beleefd aan bewegen. Dit betekent dat de oefeningen vooral aangeboden worden op een speelse manier. Het is niet alleen leuk, je krijgt er ook een betere conditie van. Bovendien kan Fit&Fun jou helpen bij:

  • het krijgen van meer zelfvertrouwen.
  • verbeteren van je schoolprestaties, denk aan concentratie en gymlessen
  • afvallen of voorkomen van overgewicht.

Afhankelijk van de weersomstandigheden vinden deze sportieve activiteiten binnen of buiten plaats.

Tiener FIT voor jongeren van 12-18 jaar

De tiener FIT groepstrainingen van Fysioplus zijn voor iedereen haalbaar! Of je nou fitter wilt worden, sterker, sneller of komt om te sporten in gezellig groepsverband. Samen stemmen we de training af en overleggen we welke doelen je wilt bereiken.

Kinderfysiotherapeut Monique Uneken begeleidt de training en zal je motiveren en uitdagen als het gaat om je uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Iedere training zal bestaan uit een warming-up, waarna er middels fitness oefeningen, circuittrainingen, TRX-trainingen en nog veel meer, je kracht, balans en conditie wordt verbeterd. Door deze afwisseling zal het nooit vervelen!junior fitness

Naast het gebruik van onze eigen fitnessruimtes hebben we ook de mogelijkheid om buiten te sporten. Dit kan zowel in onze privé tuin van Fysioplus of in directe omgeving van de praktijk of zelfs de dichtbijzijnde  Nationaalparken; het Nationaal Park Dwingelderveld of Drents – Friese Wold.

Ook kunnen we gezamenlijk deelnemen aan diverse kleine loopjes in de buurt, zodat er een doel is waar we met elkaar naartoe kunnen werken. Denk aan de MCD run in Dwingeloo, de Dwingelderveldloop of een van de Brinklopen in Diever.

Fitkids

In Fitkids ontdekken de kinderen dat bewegen leuk en goed voor je is. Voor ieder kind worden er individuele doelen gesteld, waarbij er gewerkt wordt aan de verbetering van de fysieke en mentale conditie. Het uiteindelijke doel is de doorstroom naar een sportclub. Heb je astma, diabetes, een aangeboren hartafwijking, cystic fibrosis, jeugdreuma, of een motorische achterstand, autisme of het downsyndroom dan kun je deelnemen aan Fitkids. Op onze Fitkids pagina lees je hierover meer.

Bokslessen

Onze bokslessen zijn er voor tieners vanaf 14 jaar. Tijdens deze bokslessen leer je de techniek van het boksen en krijg je een complete workout. De les bestaat na een warming-up uit  stoottechnieken op de bokszak, spierkracht- en coretraining. Boksen is één van de beste trainingen voor lichaamsbeweging. Het verbeterd onder andere motoriek en het coördinatievermogen.

Waarom jij zou moeten boksen

  • Van boksen word je mentaal sterker
  • Boksen geeft je meer zelfvertrouwen
  • Boksen maakt je fysiek sterker
  • Boksen zorgt voor minder stress

Kosten junior trainingen

Voor actuele abonnementstarieven kun je kijken op onze tarievenpagina.

Voor aanmelden of informatie

Om je aan te melden of voor het verkrijgen van verdere informatie kun je ons mailen:  [email protected]. Telefonisch is ons secretariaat bereikbaar op telefoonnummer: 0521 – 593484.

Je kunt natuurlijk ook vrijblijvend even binnenlopen.